מאמרים

חשיבות אבטחת איכות המזון החל משלבי הייצור הראשוניים ועד להגעתו אל המדפים

 

חוק רישוי לעסקים כקובץ של דינים שהותקנו לטובת הציבור הרחב

 

התהליך להנפקת רישיון עסק למסעדה

 

תכנון מטבחים והתאמתם לבית עסק בהיבט ההנדסי, התפעולי והקולינרי

 

קבלת רישיון לעסק  בהתאם לחוק רישוי עסקים

 

איכות מזון בהתאם לצו הפיקוח על שירותים ומצרכים

 

קבלת רישיון עסק למסעדה

 

חוק רישוי עסקים

 

בדיקות איכות ופיקוח על המזון בישראל

 

תכנון מטבחים מוסדיים

 

אבטחת איכות המזון כחלק מדרישות החוק ותכתיבים מצד הלקוחות

 

משמעותם של התקנים לפיקוח על בטיחות מזון

 

בדיקות איכות לאבטחת מזון

 

חשיבותו של יועץ מזון להצלחת בית העסק

 

מעבדה מיקרוביולוגית לצורך ווידוי שהמזון המשווק אל הצרכן תקין ובטיחותי

 

יועץ מזון להצלחה עסקית

 

מעבדות מים כי על בריאות לא מתפשרים

 

מעבדה מיקרוביולוגית - לאיכות המזון ולבטיחותו

 

הוראות בטיחות במטבחים - חד משמעיות וללא פשרות

 

מהם חיידקי הליגיונלה ואיך אפשר להימנע מהם?
 

אבטחת איכות מזון

 

 בדיקות מזון - כדי שהמזון יהיה ראוי למאכל

 

רישוי עסקים מלווים אתכם בכל שלבי התהליך

 

תכנון מטבחים לעסקים מצליחים