ביולב - תכנון מטבחים

בחברה מחלקה לתכנון מטבחים הפועלת בליווי בעל העסק משלב בחירת הנכס ובדיקת התאמתו לצרכי העסק ולדרישות החוק, דרך שלבי התכנון השונים ולכל אורך ההקמה. כאשר הדגש הוא על מקסימום תועלת מהנכס לבעלי העסק.


תחומי הפעילות:

 תכנון תוך עמידה בדרישות משרד הבריאות והרשויות- תכנון נכון נותן שנים רבות של יעילות נוחות ובטיחות בהכנת המזון והגשתו.
 הכנת והגשת תוכניות למשרד הבריאות ולרישוי עסקים ברשויות
 אופטימיזציה של חלל המטבח

 

תכנון מטבחים