רישוי עסקים הוא תחום שדורש התמודדות עם כל מנגנוני הבירוקרטיה. על כל בעל עסק להתמודד איתו, מהרגע בו החליט לפתוח עסק לממכר מזון, ועד הרגע בו העסק עומד על תילו. אין ספק כי ההתנהלות ממשיכה גם כאשר העסק מתפקד בהתאם לצפיותיכם, אך כל עוד תחילת התהליך התבצע בקפידה, הרי שהמשך ההתנהלות תהיה פשוטה וקלה יותר.
תהליך הגשת רישיון לעסק, דורש מכם להתנהל מול רשויות שונות במקצועיות וקפדנות על מנת לעמוד בכל הדרישות. הדרישה לרישיון כוללת מספר שלבים מהותיים, החל מאיסוף המידע הראשוני, דרך תכנון העסק, הכנת התוכנית ועד הגשת הבקשה והנפקת הרישיון.
על מנת לא לקבל סירוב ממחלקת רישוי עסקים, ולהתחיל את תהליך בניית העסק על צד ימין, חשוב להיעזר בחברה מוביליה בתחומה, אשר תאפשר לכם לעבור את התהליך בקלות יחסית, מבלי שתבזבזו אנרגיות מיותרות. אין זה סוד כי בירוקרטיה עלולה להתיש גם את האנשים החזקים ביותר, אך הדבר החשוב ביותר, הוא להכיר את המערכת על בוריה ולדעת אל מי לפנות באילו שאלות או בקשות. ביולב בע"מ תבצע עבורכם את התהליך ברשויות ותלווה אתכם בכל שלבי תהליך הוצאת רישיון העסק ורישיון היצרן. בכל בעיה בה תתקלו, נמצא עבורכם פתרונות יצירתיים מול משרד הבריאות והרשויות השונות, נכין ונגיש את התוכנית לרישוי העסקים ולמשרד הבריאות ונקבל אישור מקומי.
רישוי עסקים, הינו עסק מורכב. אם זהו העסק הראשון אותו אתם פותחים, סביר להניח שאין בידיכם את הכלים המקצועיים להתמודד עם הרשויות השונות, בין אם זה הכרת התהליך, ההבנה כיצד להגיש תוכניות אדריכליות ועוד. גם אם בעבר התנהלתם מול הרשויות, הרי שסביר להניח כי הבנתם שהזמן שהשקעתם בהוצאת הרישיונות, גזל מכם זמן יקר במהלך בניית העסק, ועל כן שכירת חברה מקצועית ומובילה, שמסייעת לכם בתכנון בית העסק החל מקבלת ההחלטות היכן להציב את המטבח ועד הוצאת הרישיון תהפוך את התהליך לפשוט ומהיר יותר, כך שלכם יישאר זמן לפתח את בית העסק שלכם. כל עסק החל ממלון יוקרתי בתל אביב ועד לחנות קטנה יכולים להיעזר בשרות זה.
חטיבת HACCP
02-5841106
meitalc@biolab-chemicals.com
ביולב | מעבדות מזון | מעבדות מים | ליגיונלה | יועץ מזון | רישוי עסקים | תכנון מסעדה | תכנון מטבחים | בטיחות מזון | משרד הבריאות | ייעוץ מזון | אבטחת איכות או הבטחת איכות | HACCP | בדיקות מזון | בקרת איכות מזון | אבטחת איכות מזון | מעבדה מיקרוביולוגית | תכנון מטבחים מוסדיים | הוראות בטיחות במטבחים | בטיחות ואבטחת מזון | תכנון מטבחים למסעדות | בטיחות מזון ומעבדות | אספקת שירותי בטיחות מזון | תכנון מטבחים למלונות | תכנון מטבחים לקייטרינג | מעבדת בטיחות מזון | בדיקות איכות | מחלקת רישוי עסקים | איכות מזון | אבטחת איכות | רישיון עסק | רישיון לעסק | רישוי לעסקים | רישיון עסק למסעדה | מאמרים | מפת אתר
חטיבת HACCP | | משרד: 02-5841106 נייד: 050-8489851 | | meitalc@biolab-chemicals.com |