כל מזון שעולה על שולחנכם אמור להיות נקי, איכותי, מזוקק מכל מזיק, קל וחומר מזון מעובד ותעשייתי. לשוק הגדול המספק שירותי הסעדה מגוונים מוצע שירות חיוני ביותר בקרת איכות של המזון באמצעות מעבדה מיקרוביולוגית. ביולב מציעה מערך הכולל מעבדות כימיה ומזון משוכללות, בקרות איכות על פי כל התקנים המחמירים ביותר, בקרת תהליכים ואיכות.
מעבדה מיקרוביולוגית היא תחנה מרכזית בדרך שהמזון עובר מבית גידולו אל הצרכן שלו. בעלי עסק בתחום המזון ובהם, חברות הסעדה, מסעדות, בתי קפה, אולמות אירועים וכל מי שמגישים מזון לכמות גדולה של בני אדם, ודאי מי שעושים זאת בקביעות, נדרשים לביצוע בדיקות המזון המוצע על ידם.
כמות גדולה מאוד של אנשים אוכלים מזון אשר נבדק בקפידה יתרה במעבדות ביולב. אנשי מקצוע ותיקים ובעלי ניסיון שוקדים כל העת על בדיקות יסודיות ביותר של המזון. אין מקום להיכשל בתחום זה, מאחר שכישלון בו עלול לגבות מחיר יקר וכואב.
השירותים המוענקים ללקוחות כוללים, בין השאר, טריות מזונות, ערכים תזונתיים, בדיקת מזונות החשודים כמורעלים, בדיקות מאגרי מים שונים ועוד. לבד מאלה מוצע שירות של ארגון מערך מזון וכתיבת תיק נוהלי בטיחות.
אתם מוזמנים ליצור קשר ולקבל מידע, ייעוץ והצעת מחיר מסודרת לבדיקות שהן תנאי הכרחי לאיכות ולבטיחות. מאחר שאיש מאתנו לא רוצה להיות אחראי לתוצאות שייגרמו כתוצאה מאי עמידת המזון בתנאי האיכות הנדרשים, חשוב להפקיד את מלאכת הבדיקה ובקרת האיכות שלו בידי מי שיש להם הידע, המכשור והניסיון המתאימים לביצוען.
היא תחנה הכרחית שעליכם לעבור כמי שמגישים שירותי הסעדה לסוגיהם. חותמת של הגוף האחראי לבדיקות המתבצעות במערך מעבדות הכולל את כל הבדיקות הנדרשות מאפשרת לכם לא רק לישון בשקט אלא גם לתפקד באופן רגוע בשעות העבודה בידיעה כי לקוחותיכם ייהנו ממזון וממים העומדים בכל התקנים הנדרשים.
לכל מי שיש לו זיקה לעסקי המזון ומוצרי הצריכה, מודע לרגישותו של התחום ולמכלול הסיכונים הטמונים בו. לפיכך, כדי להבטיח שהמזון המשווק לצרכן אכן בטיחותי וראוי למאכל, נדרש פיקוח מחמיר לכול אורך תהליך הייצור, תוך כדי ביצוע מגוון בדיקות שונות במעבדה מיקרוביולוגית המאושרת מטעם משרד הבריאות.
זיהומים עלולים להתפתח באינספור דרכים שונות ובכול שלב בתהליך הייצור, החל משלב ייצור חומרי הגלם ואריזתם ועד להובלתם, לשיווקם והצבתם על המדפים. מעבדה מיקרוביולוגית מהווה, למעשה, כמעין תחנה מרכזית שדרכה עובר המזון מבית הגידול שלו אל הצרכן, ותפקידה הוא לספק תמיכה מעבדתית רחבה הן ללקוחות בתחומי המזון והמים והן בתחומים נוספים כגון קוסמטיקה, פרמצבטיקה, ציוד רפואי, בריכות שחיה, מקוואות ועוד.
אנשי הצוות המקצועי מבית חברת ביולב מסבירים שהשירותים שמעבדה מיקרוביולוגית מספקת כוללים על פי רוב בדיקות מיקרוביאליות בהתאם לדרישות ולתקנות משרד הבריאות ואו דרישת הלקוח, בדיקות לאיתור פתוגנים, לרבות ליסטריה וסלמונלה (תוצאות בדיקות חיידקי הליסטריה במעבדות ביולב מהירות מאוד ומתקבלות בתוך 48 שעות), כמו גם בדיקת מזון החשוד בגרימה של הרעלת מזון, ובדיקות אוויר, ידי עובדים ומשטחי עבודה.
בנוסף נבדקים חיי מדף וערכים תזונתיים לצורך סימון המזון בהתאם לתקן ישראלי 1145 ומוענק סיוע בתכנון ובניית מערך של בדיקות סדירות לאבטחת המזון ובטיחותו. שירותי מעבדות המים כוללים דיגום ובדיקה של מי שתייה, בריכות שחייה, מקוואות, ג'קוזי, מי דיאליזה וכן בדיקות אנדוטוקסינים, בדיקות ליגיונלה ומתן ייעוץ בכול הנוגע למניעת התרבותו של חיידק הליגיונלה במתקנים ומערכות מים.
חברת ביולב נמנית ברשימת החברות הוותיקות והמובילות בתחום בטיחות המזון ומעבדות בישראל, עם ותק של מעל לארבעה עשורים בענף. החברה מספקת מכלול רחב של שירותים שונים, בהם שירותי מעבדה מיקרוביולוגית הן לבדיקת מזון והן לבדיקת איכות המים. מעבדות ביולב מוכרות ומוסמכות מטעם משרד הבריאות והרשות הלאומית להסמכת מעבדות על פי תקן ISO17025 לבדיקות מזון ולמגוון בדיקות שונות במי שתייה, מי דיאליזה, מי נופש ומערכות קירור.
דיגום המים והמזון מתבצע בפריסה ארצית ומיושם על ידי דוגמים מקצועיים שהוסמכו מטעם משרד הבריאות. מידי שנה עומדות מעבדות ביולב בהצלחה במבחנים בינלאומיים המתקיימים בארה"ב. בין לקוחותיה של החברה נמנים בתי חולים, בתי אבות, בתי מלון, חברות תעופה, בריכות ציבוריות, כמו גם משרד הביטחון, מטבחי צה"ל, רשתות בתי קפה ומסעדות ועוד.
חטיבת HACCP
02-5841106
meitalc@biolab-chemicals.com
ביולב | מעבדות מזון | מעבדות מים | ליגיונלה | יועץ מזון | רישוי עסקים | תכנון מסעדה | תכנון מטבחים | בטיחות מזון | משרד הבריאות | ייעוץ מזון | אבטחת איכות או הבטחת איכות | HACCP | בדיקות מזון | בקרת איכות מזון | אבטחת איכות מזון | מעבדה מיקרוביולוגית | תכנון מטבחים מוסדיים | הוראות בטיחות במטבחים | בטיחות ואבטחת מזון | תכנון מטבחים למסעדות | בטיחות מזון ומעבדות | אספקת שירותי בטיחות מזון | תכנון מטבחים למלונות | תכנון מטבחים לקייטרינג | מעבדת בטיחות מזון | בדיקות איכות | מחלקת רישוי עסקים | איכות מזון | אבטחת איכות | רישיון עסק | רישיון לעסק | רישוי לעסקים | רישיון עסק למסעדה | מאמרים | מפת אתר
חטיבת HACCP | | משרד: 02-5841106 נייד: 050-8489851 | | meitalc@biolab-chemicals.com |